Servis

Kami

Web Design

Personal Business, Company, Minisite, Personal Blog, Business Blog

Advertising & Facebook Marketing

Pakej pengiklanan, Servis Naikkan Like Fanpage, Servis Tukar Nama Fanpage, Servis Gabung Fanpage, Facebook Ads, Tips Pemasaran Facebook

Copywriting

Tips Copywriting Ayat Jualan

Group Support

Facebook Group Support. Join PERCUMA! KLIK >  Facebook Group Kaki Media
Testimonials

Clients

Banyak-banyak servis yang akak ambil, servis fanpage paling puas hati. Page akak dapat tarik customer walkin butik baru. LIKE naik pembeli pun naik.

Buat website tu pun bagus jugak tau, rebate RM1000 dari SKMM dulu pun dah selamat dapat. Senang cerita, sejak deal dengan adik, akak tak cuba orang lain dah.

dfadz my

Bos, terima kasih servis bos memang terbaik.

Kalau dulu 2-3 minggu sekali baru dapat sorang customer, La ni sehari boleh dapat minimum 10 orang.

Bos memang terbaik..

fatburner

Servis memang terbaik ! LIKE meningkat ! Inbox pun banyak yang masuk ! Tinggal follow up ja

Thank you, next page saya akan guna servis bro lagi

tanto simkad

Alhamdulillah dah berjaya tukar nama page. Happy sangat tau. Memang ikut masa yang dijanjikan.

Dan paling seronok sekali, lepas buat gabung page lama dan page baru, LIKE meningkat, TAT meningkat, pembeli pun meningkat.

Terima kasih sebab bagi servis yang terbaik!!

jelita ayra resources
Hubungi Kami

Untuk Sebarang Pertanyaan

close
Facebook IconTwitter IconLike Our FanpageLike Our Fanpage